Liposuctie

Wat is Liposuctie?

Veel mensen zijn op zoek naar een verbetering van hun figuur. Meestal kies je dan voor gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, maar sommige mensen hebben last van vetafzettingen waar met deze methoden niet van af te komen is.

Het bereiken van je droomfiguur lijkt dus buiten het bereik van deze personen te zijn. Dit is waar liposuctie een oplossing kan bieden. Liposuctie is een procedure waarbij vet dat, ondanks dieet en lichaamsbeweging, niet verdwijnt, verwijdert wordt om toch tot een beter gevormd lichaam te komen.

Geen alternatief voor lichaamsbeweging

Hoewel liposuctie vet verwijdert uit ongewenste gebieden, mag deze procedure niet beschouwd worden als een substituut voor lichaamsbeweging, ook is liposuctie niet ontworpen voor gewichtsverlies.

Liposuctie is een procedure waarbij slechts de lichaamscontouren worden aangepast.  Het is bedoeld voor mensen die in de buurt van hun normale lichaamsgewicht zitten,  maar niet van overtollige vetophopingen af kunnen komen.

Na liposuctie vinden de meeste patiënten niet alleen dat hun uiterlijk is verbeterd, ze hebben vaak ook meer zelfvertrouwen gekregen.

Meerder behandelingen in een operatie

Liposuctie kan op vele plaatsen zoals de hals, buik, borst en meer worden toegepast. Dit kan in meerder keren gebeuren, maar kan ook worden uitgevoerd op verschillende plekken in een enkele operatie.

Ga echter in overleg met een cosmetisch chirurg over de mogelijke risico’s van een liposuctie in meerdere gebieden.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer