Billen- & Dijbenenlift

Wat houdt het ‘liften van billen’ in?

De ‘butt lift’, plat gezegd de ‘billen of kont lift’,  is een relatief nieuwe procedure. De billen lift kan worden uitgevoerd als losstaande procedure of als onderdeel van een totale body lift. De procedure verbetert de vorm van de billen en maakt deze meer ‘parmantig’.

De billen lift kan worden bereikt door twee methoden:

  • Het verwijderen van overtollige huid en een verstrakking van de huid boven het bovenste deel van de billen waardoor de billen als het ware omhoog worden getrokken.
  • De billen kunnen ook worden opgeheven met vet injecties of implantaten. De vet injectie procedure wordt ook wel aangeduid als de Braziliaanse butt lift.  Voor meer informatie over deze techniek zie bil-implantaten.

Wat is een dijbeen lift?

De dijbeen lift is een cosmetische chirurgie procedure die zorgt voor een strakkere huid aan de binnen- of buitenkant van het dijbeen.

Vóór de ingreep zal de chirurg bij de patiënt de dijen aftekenen, terwijl deze staat. De huid wordt opgepakt en omhoog getrokken in de richting van de lies. Dan wordt een schatting gemaakt van de hoeveelheid huid die moet worden verwijderd.

Meestal wordt de ingreep zo uitgevoerd, dat de uiteindelijke littekenvorming is verborgen in de lies. Overtollige huid en vet worden verwijderd en de resterende huid wordt omhoog en strak getrokken.

Dijbeen lift voor en na foto

Specialisten & Klinieken

Voor deze behandeling (Billen- & Dijbenenlift) kunt u o.a. terrecht bij deze specialisten & klinieken:

Volledig overzichtAanmelden - Adverteren - Disclaimer