Bil-implantaten

Waarom Bil-implantaten

De billen hebben, net als de borsten, voor veel mensen een erotiserende werking. Bil-implantaten bieden de patiënt de mogelijkheid om vollere billen te krijgen. De procedure omvat het chirurgisch inbrengen van artificiële implantaten in de billen ter verbetering van de grootte en vorm. Bil-implantaten kunnen patiënten helpen een meer sensuele bilpartij te krijgen . Deze cosmetische procedure kan ook helpen het gebrek aan definitie in de bilpartij te verbeteren en daarmee het totale uiterlijk. De implantaten bestaan uit een siliconen reservoir en zijn gevuld met een stevig, flexibel materiaal, zoals siliconen.

Alternatief voor siliconen

Billen kunnen ook worden gelift door middel van het inspuiten van lichaamseigen vet. Dit  vet wordt uit andere gebieden van het lichaam gehaald en ingespoten in de bil regio. Liposuctie wordt meestal gebruikt om vet uit de overige gebieden te halen. Liposuctie kan ook worden gebruikt in combinatie met bil-implantaten en liften, voor een betere versteviging en een nog mooiere vorm van de billen.

Eigenwaarde

Patiënten die deze procedure ondergaan, verbeteren niet alleen hun uiterlijk, maar ervaren ook vaak een impuls in hun eigenwaarde en zelfvertrouwen. Bil-implantaten zijn een steeds populairder wordende cosmetische procedure. Veel vrouwen, en zelfs mannen, willen iets toe voegen aan hun achterkant.

Bilimplantaten: Voor en Na foto

Specialisten & Klinieken

Voor deze behandeling (Bil-implantaten) kunt u o.a. terrecht bij deze specialisten & klinieken:

Volledig overzichtAanmelden - Adverteren - Disclaimer