Cellulitis Behandeling

Wat is cellulitis behandeling?

De cellulitis behandeling is ontworpen voor het tijdelijk verwijderen van cellulitis (de zgn sinaasappelhuid) op het lichaam. De minimaal invasieve behandeling houdt een diepe massage van de getroffen gebieden in.

Endermologie

De Endermologie behandeling betreft rollen en zachte zuiging. Deze behandeling resulteert in het liften van de huid en het mobiliseren van de diepe weefsels. Rollers geven een diepe massage aan het vezelig bindweefsel en vet. Beide acties gecombineerd, zorgen ervoor dat het vastzittend vet losser komt te zitten en dat de bloedsomloop verbeterd wordt, waardoor de sinaasappelhuid verdwijnt en de huid er weer jonger uitziet.

Een cellulitis behandeling kan ook nuttig zijn voor diegenen die net een liposuctie behandeling hebben ondergaan. Het kan helpen om het genezingsproces te bevorderen en zal vaak een beter eindresultaat bieden.

De sessies zijn relatief kort en kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd tijdens de lunchpauze. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen zijn meerdere sessies per week gedurende enkele weken een vereiste.

Mesotherapie

Mesotherapie is een andere vorm van cellulitis behandeling waarbij medicinale injecties in de mesoderm laag van de huid gespoten worden om de cellulitis vorming af te breken.

Vraag uw cosmetisch chirurg altijd welke behandeling het beste werkt voor u.

Cellulities

Specialisten & Klinieken

Voor deze behandeling (Cellulitis Behandeling) kunt u o.a. terrecht bij deze specialisten & klinieken:

    Er bevinden zich (nog) geen klinieken of specialisten die deze ingreep uitvoeren in onze database.
Volledig overzichtAanmelden - Adverteren - Disclaimer