Voorhoofdslift of wenkbrauwlift

Waarom een voorhoofdslift

Met het vorderen van de jaren gaan de spieren in het voorhoofd en de wenkbrauwen verslappen. Dit geeft vaak een vermoeid of nors uiterlijk. Een voorhoofdslift of wenkbrauwlift kan hier een oplossing zijn.

Deze cosmetische behandeling wordt vaak uitgevoerd in combinatie met een bovenste ooglidcorrectie om tot een natuurlijkere gelaatsuitdrukking te komen.

Deze cosmetische behandeling is ook zeer geschikt voor de behandeling van bepaalde genetische afwijkingen in het gelaat zoals te lage wenkbrauwen of een te diepe frons tussen of boven de wenkbrauwen.

Endoscopische voorhoofdslift

Deze cosmetische behandeling wordt zeer vaak toegepast om hangende wenkbrauwen te liften. Tijdens deze cosmetische behandeling worden de wenkbrauwen, de voorhoofdshuid en de voorhoofdsspier in zijn geheel verplaats ten opzichte van het schedelbot, waardoor het voorhoofd hoger of langer wordt.

Subcutane voorhoofdslift

De Endoscopische voorhoofdslift is minder effectief bij degene met een hoog voorhoofd, zeer laag hangende wenkbrauwen en/of een grote beweeglijkheid tussen wenkbrauwen en voorhoofdsspier.

Bij deze personen geeft de Subcutane voorhoofdslift (via een snede in de haargrens) betere resultaten.

Bij de Subcutane voorhoofdslift worden de wenkbrauwen en voorhoofdshuid verplaatst ten opzichte van de voorhoofdsspier, waarbij de lengte van het voorhoofd gelijk blijft. Bij deze cosmetische behandeling is er de mogelijkheid een groter oppervlak te liften.

Voorhoofdslift of wenkbrauwlift

Specialisten & Klinieken

Voor deze behandeling (Voorhoofdslift of wenkbrauwlift) kunt u o.a. terrecht bij deze specialisten & klinieken:

Volledig overzichtAanmelden - Adverteren - Disclaimer