Neuscorrectie

Wat is Rhinoplastie

De neuscorrectie, of zoals de medische term luidt Rhinoplastie, is een cosmetische behandeling dieĀ  de neus herstructureert met het oog op de verbetering van haar uiterlijk en functie.

Wanneer een neuscorrectie

De neuscorrectie kan worden uitgevoerd als een esthetische behandeling om de neus een nieuwe vorm te geven. De neuscorrectie kan ook worden uitgevoerd als nasale reconstructieve chirurgie, dan is de neuscorrectie bedoeld voor het corrigeren van aangeboren afwijkingen of misvorming als gevolg van letsel. De neuscorrectie kan ook uitgevoerd worden bij een nasale obstructie en zorgt dan voor een verbetering van de ademhaling.

Vormen van neuscorrectie

Er zijn vele manieren waarop een neus kan worden gewijzigd via rhinoplastie, met inbegrip van het verminderen of het vergroten van de omvang van de neus, het veranderen van de vorm van de punt of de brug, het verkleinen van de grootte van de neusgaten, of het veranderen van de hoek tussen de neus en de bovenlip.

Deze bijzondere cosmetische behandelingĀ  is een van de meest gevraagde behandelingen vandaag de dag. En velen hebben hun eigen redenen voor het ondergaan van een neuscorrectie. Echter moet u wel weten dat de cosmetische chirurgie is bedoeld om te komen tot verbetering en niet perfectie.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer