Fillers

Waarom fillers

Naarmate de ouderdom toetreedt is dat met name zichtbaar in het gezicht. Dit is het gevolg van het afbreken van de onderliggende spieren in het gezicht, die het gezicht juist de jeugdige en gladde uitstraling gaven. Er zijn ook andere factoren die een rol spelen in het ontstaan van rimpels in het gezicht, zoals lachen, scheelheid en andere gezichtsbewegingen. Als gevolg daarvan ontstaan er bijvoorbeeld lachrimpels of kraaienpootjes  Er zijn cosmetische behandelingen die kunnen helpen bij de verbetering van deze ouderdomstrekken in het gezicht. Sommige mensen willen liever geen cosmetische chirurgie ondergaan en voor deze groep mensen kan een filler een oplossing bieden.

Collageen injecties

Door de verschillende delen van het gezicht waar rimpels zijn ontstaan te injecteren met Collageen, kan dit zorgen voor een tijdelijke jeugdigheid van het gezicht. Collageen kan ook worden gebruikt om meer volheid aan de lippen en wangen te geven.

Er zijn verschillende soorten Collageen fillers : Zyderm en Zyplast. Restylane en Juvederm (beide  op basis van Hylaruonzuur).

Gemengde fillers zoals Artecoll en Dermalive, New-fill (op basis van melkzuur), Elastine zoals Endoplast.

Permanente fillers zoals Formacryl, Aquamid en Bio alcamid

Een Collageen filler kan een allergische reactie veroorzaken.

Vet Injecties

Bij deze cosmetische behandeling worden er vetcellen uit andere delen van het lichaam zoals buik, billen, en dijbenen onttrokken. Waarna deze vetcellen geïnjecteerd worden in de verschillende delen van het gezicht waar rimpels zijn ontstaan. Deze behandeling kan zorgen voor een tijdelijke vernieuwde jeugdigheid van het gezicht. Vet injecties kunnen ook gebruikt worden om de lippen ene vollere aanblik te geven.

Vet injectie geven geen allergische reactie omdat er bij deze cosmetische behandeling lichaamseigen cellen gebruikt worden.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer