Schaamlip correctie

Vaginale verjonging

Vrouwen hebben verschillende redenen om deze verjonging te ondergaan. Vaginale verjonging komt in veel verschillende vormen voor en van deze vormen is de schaamlip correctie. Vergrote labia (schaamlippen) kunnen door verschillende oorzaken ontstaan, door leeftijd, bevallingen, hormonen of de vergroting is aangeboren.

Waarom schaamlip correctie.

De belangrijkste redenen van deze cosmetische ingreep zijn om het aangezicht van het labia er beter uit te laten zien, of vanwege de seksuele stimulans. Deze ingreep is ook bedoeld om pijn of een oncomfortabel gevoel te verminderen, zowel fysiek als mentaal. Tijdens deze ingreep wordt het overtollige weefsel van de labia minora, (kleine schaamlippen) verwijderd. Het ondergaan van deze chirurgische ingreep kan een enorme winst wezen voor het zelfvertrouwen van de vrouw en haar seksuele beleving.

Poliklinische ingreep

De schaamlip correctie is meestal een poliklinische ingreep, waarbij een overnachting niet nodig is. De incisies die gemaakt zijn tijdens deze ingreep worden altijd zo aangebracht dat ze bijna onzichtbare littekens achterlaten.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer