Penisvergroting

Phalloplastie of  Penisvergroting

Phalloplastie is een chirurgische ingreep waarbij de penis wordt verlengt of dikker wordt gemaakt. Deze technologie wordt steeds meer verbetert en cosmetisch chirurgen nemen daardoor vaker deze cosmetische behandeling op in hun pakket. Waardoor deze cosmetische behandeling wellicht over een aantal jaar net zo populair bij mannen zal zijn, als borstvergroting is bij vrouwen. Dit komt mede doordat mannen bijna elk lichaamsdeel kunnen verstreken door lichaamsbeweging en krachttraining, behalve de penis. En hoe groter en sterker de spieren worden, hoe kleiner de penis wordt.

Welke resultaten kunnen worden verkregen?

Lengte evenals de omvang kunnen worden verbeterd, van 2,5 cm tot ruim 6 centimeter langer en maximaal vijftig procent dikker (behalve de eikel)

Lengte

De te bereiken lengte kan niet voor afgaand aan de operatie worden vastgesteld, dit hangt van de lengte die inwendig aan het schaambeen vastzit af. De cosmetisch chirurg snijdt het inwendige deel van de penis los van het schaambeen. Waardoor de penis volledig uit het lichaam komt. De gradenboog van de erectie kan wellicht minder groot worden. Ook kan de controle over de penetratie tijdens de coïtus iets verminderd zijn.

Omvang

Door middel van een vet injectie kan de omvang van de penis vergroot worden. Het lichaamseigen vet word verzameld met behulp van liposuctie. Vervolgens worden de vetcellen worden behandeld om de kans op absorptie te verkleinen , waarna de vetcellen in de penis geïnjecteerd worden.

De Dermale Graft-techniek is de meest agressieve van de opties, omdat de huid wordt verwijderd uit een donorplek ergens op het eigen lichaam en vervolgens behandeld en overgebracht naar de penis.

De AlloDerm techniek is de minst invasieve behandeling. Alloderm is verwerkt kadaver weefsel, wat net als bij de Dermale Graft Techniek wordt overgebracht naar de penis. Alloderm is het makkelijkst te verwijderen.

Phalloplastie (Penisvergroting) Voor en Na

Specialisten & Klinieken

Voor deze behandeling (Penisvergroting) kunt u o.a. terrecht bij deze specialisten & klinieken:

Volledig overzichtOok op deze site?Aanmelden - Adverteren - Disclaimer