Transmed

Transmed

Transmed

Mainzer Str 98-102
65198 Wiesbaden Germany

Telefoon:+49-(0)6-1197170200
Fax:
Email:info@transmed-haar.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Transmed

Onze filosofie

Voor Transmed is elke patient even belangrijk en wordt hij of zij volledig behandeld conform zijn of haar specifieke behoeften en wensen. Ons chirurgisch team is erop gespitst om het door u gewenste resultaat te creeren op een zo veilige en natuurlijk mogelijke manier. Elke inspanning wordt geleverd gericht op uw comfort en privacy, tijdens uw bezoek aan onze state-of-the-art kliniek.

Als u kiest voor Transmed services, dan zal u niet alleen de kans hebben iets aan uw uiterlijk te laten veranderen, maar u bent ook in de gelegenheid te genieten van de ontspannende omgeving van Transmed. Een bezoek aan Transmed doet u in meerdere betekenissen “goed”. Transmed is het adres bij uitstek wanneer u behoefte heeft aan toevoegingen aan uw schoonheid door ervaren artsen, door een verzorgend team op een zeer persoonlijke manier in een ontspannende omgeving. De gedrevenheid om altijd een sterk verzorgende en eerlijke relatie met elke patint aan te gaan, maakt Transmed tot een onderscheidende kliniek.

Onze missie

Schoonheids bevorderende behandelingen om uw verschijning en zelfbeeld te verbeteren door middel van de beste toepassingen van de meest actuele procedures en technieken die beschikbaar zijn om de beste mogelijke resultaten te bewerkstelligen. Wij waarderen het vertrouwen dat door elke patiënt in ons is gesteld enorm. Wij beloven plechtig dat wij elke persoon zullen informeren, naar ons beste kunnen om daarmee de patiënt voorafgaand aan de behandeling op de best mogelijke manier de juiste verwachting van het resultaat te schetsen. Ons doel is om onze patiënten met uiterste empathie en vriendelijkheid te bejegenen zoals wij ook zelf bejegend zouden willen worden.

De behandelingen van Transmed vinden plaats in:

Graag zijn wij u zo goed mogelijk van dienst. Op dit moment is onze Benelux vestiging gesloten. Onze kliniek in Duitsland staat uiteraard tot uw beschikking voor al uw vragen.. U kunt rechtstreeks bellen met : +49-(0)6-1197170200 voor informatie of boekingen.

Transmed Duitsland

Transmed Privat Kliniken Germany

Mainzer Str 98-102

65198 Wiesbaden Germany

Tel: +49 – (0) 611 9717 0200

E-mail: info@tmhaarverpflanzung.de

Hoofdkantoor Turkije

Transmed hair surgery clinic

Fulyali Sok. No:7 Ic

LEVENT ISTANBUL TURKIJE

Tel:+90 – 212 281 1300

Fax: +90 – 212 281 2261

Transmed is in onze database opgenomen onder deze categorieën:

Aanmelden - Adverteren - Disclaimer