Tandarts Kliniek Istanbul

Medicaltravelservice

Tandarts Kliniek Istanbul

Maarssenbroeksedijk 6b
3600 AA MAARSSEN

Telefoon:0346 286 896
Fax:
Email:info@medicaltravelservice.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Tandarts Kliniek Istanbul

U wilt een veilige tandarts behandeling volgens de nieuwste en modernste technieken en toch duizenden euro’s besparen? Wij bieden het u in Tandarts Kliniek Istanbul. Ons voorstel:

Tandarts behandeling in ISO 9001 gecertificeerde tandartspraktijk

Tandarts vooronderzoek in Nederland door tandarts uit Istanbul

Garantie op resultaat door zeer ervaren tandarts

Lovende referenties van onze klanten over hun tandarts behandeling

Kwalitatieve tandarts behandeling en toch besparen?

Een tandarts behandeling is een arbeidsintensieve ingreep. Omdat de loon- en algemene kosten in Turkije aanzienlijk lager zijn dan hier, kunt u al snel een besparing op uw tandarts behandeling realiseren van duizenden euro’s. Zelfs als daar de kosten voor reis en verblijf bijkomen.

Porseleinen kronen en bruggen

Porseleinen kronen en bruggen bieden een uitstekende oplossing voor slechte tanden of kiezen. Porseleinen kronen kunnen in 2 soorten worden geleverd: porselein met titanium kern en 100% porseleinen kronen. De tandarts kan u tijdens het vooronderzoek in Nederland adviseren welke kronen voor u het meest geschikt zijn.

Van implantaten en gebitsprotheses tot complete gebitsrenovaties

Bij Tandarts Kliniek Istanbul worden alle voorkomende tandarts behandelingen uitgevoerd. Dit kan zijn voor een nieuwe brug, of een complete gebitsrenovatie. Ook gaan onze klanten vaak voor implantaten of een nieuwe tandprothese naar de tandartspraktijk in Istanbul.

Vooronderzoek tandarts weer mogelijk op 2 & 3 oktober 2009

Maak vandaag nog een afspraak voor een intake gesprek met de tandarts. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober 2009 verricht de tandarts uit Istanbul weer vooronderzoeken in de tandartspraktijk in Hilversum. Hier heeft u ook de mogelijkheid een digitale panorama röntgen foto (OPG) van uw gebit te laten maken. Hierop kan de tandarts exact bepalen wat voor tand behandeling u nodig heeft. U zult snel ervaren dat een kwalitatieve tandarts behandeling wel betaalbaar kan zijn.

Tandarts Kliniek Istanbul is in onze database opgenomen onder deze categorieën:

Aanmelden - Adverteren - Disclaimer