Intermedica

Intermedica

Intermedica

De Panoven 25
4191 GW Geldermalsen

Telefoon:0345-582157
Fax:
Email:info@intermedica.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Intermedica

Dagelijks verzorgt u de huid van het gezicht, veelal op advies van uw schoonheidssalon of -instituut. Ondanks deze goede zorgen ontstaan in de loop der jaren huidproblemen, die niet eenvoudig op te lossen zijn. Rimpels, overbeharing, ongelijkmatige huid en haaruitval/kaalheid zijn daar voorbeelden van. Een goede behandeling van deze problemen is vaak niet (goed) mogelijk in de schoonheidssalon, bijvoorbeeld omdat geen geschikte apparatuur aanwezig is of omdat een ingreep is voorbehouden aan artsen. Voor deze behandelingen kan de Intermedica Kliniek iets voor u betekenen.

In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten waaronder neurologen en dermatologen. Zij geven u advies over huidafwijkingen en -behandelingen en voeren deze behandelingen uit of laten deze onder toezicht uitvoeren door medisch geschoold personeel.

Na een behandeling keert u veelal terug naar uw eigen schoonheidssalon voor de vervolgbehandeling. Daarvoor ontvangt uw schoonheidsspecialist een advies van onze artsen.

Sedert 2002 is de Intermedica Kliniek gevestigd in Geldermalsen. Vanaf het eerste uur heeft het een landelijke functie in de behandeling en advisering bij onderbeharing, haaruitval en kaalheid.

Waar de zorg in uw schoonheidssalon stopt helpt Intermedica u verder.

Intermedica beschikt over ruime behandelruimten en spreekkamers. Indien nodig kan een bloedanalyse worden uitgevoerd in het eigen laboratorium. Het imaging laboratorium legt alle behandelingen moeiteloos en reproduceerbaar vast.

Weten is beslissen!

Om de drempel naar de Intermedica Kliniek laag te houden zijn de consultkosten op verwijzing door een schoonheidsspecialist minimaal. Consulten voor rimpelbehandeling zijn geheel gratis. U ontvangt kosteloos een onderbouwd behandeladvies met een indicatie van de kosten van een eventuele behandeling, tezamen met de foto┬┤s van de analyses. Met deze documentatie kunt u de voorgestelde behandeling goed overdenken en met uw schoonheidsspecialist bespreken. U ontvangt uitsluitend een nota over de uitgevoerde behandelingen.

Sterker door samenwerking

De behandelingen, die Intermedica uitvoert, vormen een betere basis voor de verdere behandeling door de schoonheidsspecialist.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer