Haartransplantatiekliniek Theo Zantman

Haartransplantatiekliniek Theo Zantman

Haartransplantatiekliniek Theo Zantman

Bentincklaan 21 a
3039 KG ROTTERDAM

Telefoon:010-276 25 99
Fax:
Email:info@haartransplantatie.net
Bezoek de website Email versturen

Over Haartransplantatiekliniek Theo Zantman

Haartransplantatie biedt een goede mogelijkheid om de gevolgen van haaruitval te bestrijden. Deze methode is geschikt voor mannen en vrouwen.

In onze kliniek wordt gebruik gemaakt van de kennis die wereldwijd is verworven op het gebied van haartransplantaties. Dit gebeurt door middel van internationale organisaties die zich bezighouden met de behandeling van haartransplantaties en het onderzoek naar de meest optimale vormen van verschillende haartransplantatie technieken. Hierbij is over grote groepen van patienten een enorme hoeveelheid ervaringsgegevens opgebouwd die onderling wordt uitgewisseld.

Dit kunnen gegevens zijn op het gebied van huideigenschappen, haareigenschappen, behandelmateriaal zoals lasers en ondersteunend materiaal ten behoeve van het verkrijgen van haarwortels, huidgenezing en de wondbehandeling in de week aansluitend aan de operatie.

Haartransplantatiekliniek Theo Zantman is een van de langstbestaande klinieken op het gebied van haartransplantaties.

Sinds 1979 verricht de kliniek deze behandelingen zodat zij zich specialist kan noemen en zij regelmatig gevraagd wordt voor diverse televisieprogramma’s zoals Vinger aan de Pols.

Haartransplantatiekliniek Theo Zantman is in onze database opgenomen onder deze categorieën:

Aanmelden - Adverteren - Disclaimer