Haarkliniek

Haarkliniek

Haarkliniek

Heemraadssingel 80
3021 DD Rotterdam

Telefoon:010 404 50 05
Fax:
Email:info@haarkliniek.com
Bezoek de website Email versturen

Over Haarkliniek

De polikliniek voor haartransplantaties, haarproblemen en nagelziekten is in 1990 opgericht door de afdeling dermatologie van het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt (thans Erasmus Medisch Centrum). Sinds 1993 is de Rotterdamse kliniek zelfstandig. De kliniek is uniek in Nederland vanwege de grote expertise aangaande alle voorkomende haar- en nagelziekten. Inmiddels zijn vele duizenden patienten behandeld door E. P. B. Plinck. De patienten zijn afkomstig uit binnen- en buitenland.

Vertrouwd

De polikliniek Haar- en Nagelziekten is opgericht in 1990 door het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt (nu: Erasmus MC)

Betrouwbaar

De polikliniek Haar- en Nagelziekten is de enige kliniek in Nederland volledig gespecialiseerd in de behandeling van haar- en nagelproblemen

Objectief

De polikliniek Haar- en Nagelziekten heeft meegewerkt aan diverse (internationale) onderzoeken naar nieuwe geneesmiddelen. Drs Plinck heeft gepubliceerd in vele (vak)tijdschriften in binnen en buitenland. Drs Plinck geeft bij- en nascholing aan huisartsen, specialisten, kappers en pedicures

Onafhankelijk

De polikliniek Haar- en Nagelziekten beschikt over alle behandeltechnieken. U krijgt van de arts een op maat gesneden advies en de voor u beste behandeling . Wij maken geen gebruik van (commerciƫle) tussenpersonen.

Gecontroleerd

De polikliniek Haar- en Nagelziekten is de enige die consequent een trichogram (haarwortelonderzoek) verricht voor het begin van de behandeling en na een jaar. Zo wordt gecontroleerd of de behandeling succesvol is en waar nodig moet worden bijgestuurd.

Veilig

De polikliniek Haar- en Nagelziekten werkt goed samen met de bevoegde instanties zoals de inspectie gezondheidszorg en de ziekenhuishygienist. De kliniek voldoet altijd aan de laatste stand van zaken volgens WGBO (wet geneeskundige behandelingovereenkomst) en KW (kwaliteitswet zorginstellingen)

Haarkliniek is in onze database opgenomen onder deze categorieën:

Aanmelden - Adverteren - Disclaimer