BeauCare

BeauCare

BeauCare

Peutiesesteenweg 111
1830 Machelen Belgie

Telefoon:+32 (0)2 756 04 04
Fax:
Email:info@kliniekbeaucare.com
Bezoek de website Email versturen

Over BeauCare

De pijlers waarop Kliniek BeauCare gebouwd is

Ervaring, kwaliteit en vakbekwaamheid zijn de pijlers waarop Kliniek BeauCare is gebouwd. Onze kliniek behoort door zijn jarenlange ervaring tot de top van België en is bekend tot ver buiten onze landsgrenzen. We hebben de droom van reeds duizenden patiënten kunnen waarmaken.

Onze plastisch en esthetisch chirurgen blinken uit door opleiding, ervaring en actuele vakkennis. Dr. Plovier is een graag gezien spreker op binnen – en buitenlands congressen over plastische chirurgie.
Al onze plastisch chirurgen en anesthesisten zijn erkend en geregistreerd waardoor u steeds in veilige handen bent.

Ons handelsmerk

De persoonlijke en warme aanpak van het hele team is het handelsmerk van Kliniek BeauCare. U bent de hoofdrolspeler en een persoonlijke benadering vinden wij niet meer dan normaal.
Na uw ingreep staan onze medewerkers dag en nacht ter beschikking voor eventuele vragen of problemen.

Geavanceerde technieken en de ervaring van onze chirurgen zorgen ervoor dat alle ingrepen kunnen plaatsvinden tijdens een dagopname. Hierdoor bent u slechts een minimum tijd verwijderd van huis en is het risico op een ziekenhuisinfectie nagenoeg onbestaande.

Onze garantie

  • We doen een gratis heringreep indien er zich problemen zouden voordoen binnen het jaar na de operatie.
  • We geven levenslange garantie op de prothesen.
  • We geven 5 jaar garantie op kapselvorming.

De kliniek is zeer centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken.

Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Door de nabijheid van de luchthaven, het Eurostar station en verschillende belangrijke verkeersaders kunnen wij mensen van ver buiten onze landsgrenzen tot onze patiënten rekenen.

Onze werkwijze

Wij hanteren enkel netto-prijzen, dwz dat er geen extra kosten worden aangerekend voor anesthesie, lipopanty of speciale steunBH.

U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan en gedurende 1 jaar na de ingreep zal u geen extra kosten worden aangerekend als u in onze kliniek verder wordt behandeld.

Onze hoge capaciteit en ervaring dragen bij tot het beperken van de wachttijd tot een viertal weken waardoor uw droom snel realiteit kan worden!
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer