ATS Kliniek

ATS-kliniek-pand 14.jpg

ATS Kliniek

Wolput 30
5251 CG Vlijmen

Telefoon:073-68 47 315
Fax:073-68 47 315
Email:info@atskliniek.nl
Bezoek de website Email versturen

Over ATS Kliniek

Welkom bij ATS Kliniek

Al bijna twintig jaar voeren we met succes kwalitatief hoogstaande esthetische en plastisch-chirurgische ingrepen uit, zowel bij mannen als bij vrouwen. ATS-kliniek werkt louter met topchirurgen die zich op hun vakgebieden hebben gespecialiseerd. Dat garandeert topkwaliteit.

De specialisten van ATS-kliniek staan bekend als absolute topchirurgen in hun vakgebied. Ze zijn veelgevraagde sprekers op congressen, geven regelmatig gastcolleges en besteden veel tijd aan onderzoek, studie en congresbezoek. Het spreekt voor zich dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en technologieën op hun vakgebied. Uiteraard zijn al onze specialisten lid van gerenommeerde vakorganisaties.

Kwaliteit garanderen

Wij willen onze cliënten een uitstekende kwaliteit garanderen. Niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, maar daar bovenuit willen wij iets extra’s bieden. Daarbij realiseren wij ons, dat die verwachtingen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn. Wat vandaag nog nieuw en vooruitstrevend is, is morgen de standaard en overmorgen achterhaald.

Samen met de keurmerken die ATS-kliniek heeft, geven wij u de garantie dat u in vertrouwde en deskundige handen bent.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer