Borstvergroting

Wat is borstvergroting?

Borstvergroting is een chirurgische ingreep die bedoeld is om de grootte en de vorm van de borsten te verbeteren. Het is momenteel een van de meest populaire cosmetische procedures. De grootte van de borsten kan gemakkelijk worden verhoogd tot een of meer cupmaten.

Waarom borstvergroting?

Er zijn veel redenen waarom vrouwen kiezen voor borstvergroting. Sommige vrouwen willen grotere borsten om hun figuur beter tot zijn recht te laten komen. Borstvergroting kan borsten van verschillende grootte weer gelijk maken, of vrouwen die de vorm van hun borsten hebben verloren als gevolg van leeftijd, zwangerschap of borstvoeding.

Natuurlijk zijn er meer redenen waarom vrouwen kiezen voor borstvergroting. Het is echter wel van belang realistische verwachtingen van de procedure te hebben. Bespreek eerst goed met een arts uw redenen voor het willen ondergaan van een borstvergroting en de eventuele mogelijkheden en gevolgen.

Verschillende implantaten

Er zijn verschillende soorten implantaten die worden gebruikt voor een borstvergroting: Met zoutoplossing gevulde en met siliconen gel gevulde implantaten zijn de meest voorkomende. Overleg met uw arts welke soort implantaten voor u het meest geschikt zijn.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer