Borstlift

Wat is een Borstlift?

Een borstlift is een chirurgische ingreep voor het omhoog halen en het hervormen van de borsten, met als resultaat stevigere en minder hangende borsten.

Leeftijd, zwangerschap, borstvoeding en andere factoren kunnen ertoe leiden dat de borsten gaan hangen. Verlies van elasticiteit van de huid, de zwaartekracht en andere factoren kunnen uiteindelijk van invloed zijn op de vorm en stevigheid van de borsten.

Tijdens een borstlift wordt overtollige huid en vet verwijderd waardoor de borsten weer stevig omhoog komen te staan.  Het betekent meestal ook  herpositionering van de tepels.

Niet permanent

Hoewel de resultaten van deze procedure niet permanent zijn en niet kunnen voorkomen dat de borsten in de toekomst weer gaan hangen, kan een borstlift helpen om vrouwen weer jaren een meer jeugdige borst contour te geven.

Wel of geen borstlift?

Er zijn veel redenen waarom vrouwen kiezen voor een borstlift.

Sommige vrouwen hebben wel voldoende grote borsten, maar zijn deze bij hen niet goed gepositioneerd. Er zijn vrouwen die klachten hebben over de stevigheid van hun borsten. Een borstlift kan zelfs vrouwen helpen bij wie de ene borst wel stevig en goed gepositioneerd is, en de andere niet.

Er zijn nog wel meer redenen om een borstlift te willen, maar mocht je nog over een zwangerschap nadenken, dan kun je beter even moeten wachten met deze procedure.

Een borstlift kan ook uitgevoerd worden  in combinatie met een borstvergroting.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer