Arenborghoeve

1.jpg

Arenborghoeve

Genrayweg 49
5916 NG Venlo

Telefoon:077 320 8300
Fax:
Email:info@arenborg.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Arenborghoeve

Welkom bij de Arenborghoeve

In een monumentale limburgse hoeve bevindt zich, goed bereikbaar en toch landelijk en rustiek gelegen, een Privé-kliniek voor plastische- en esthetische chirurgie, de Arenborghoeve. De sfeervolle inrichting van de Arenborghoeve zal u op uw gemak stellen, waarbij de gastvrije en vriendelijke ontvangst een belangrijke rol speelt. In alle privacy kunt u met de plastische chirurg de mogelijkheden voor een behandeling bespreken.

Vrouwelijke plastisch chirurg en specialisten

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een erkend vrouwelijk plastisch chirurg en specialisten. Techno-logische en wetenschappelijke ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat de behandelingen op kwalitatief hoog niveau blijven staan.

De grote deskundigheid van het uitsluitend vrouwelijk personeel op medisch, paramedisch en organisatorisch gebied zal in een optimale verzorging resulteren, zodat u over de door u gewenste ingreep tevreden zult zijn. Afspraken met het ziekenhuis in de regio zorgen voor de opvang van eventueel optredende complicaties, die niet van plastisch chirurgische aard zijn.

Privé-kliniek De Arenborghoeve beschikt over een eigen behandelcentrum, een afdeling plastische esthetische chirurgie en een laserafdeling, waarbij voor- en nabehandelingen door een vakbekwaam team ondersteund worden.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer