Alizonne

02.inleiding.jpg

Alizonne

Molenbaan 35
5768 RT Meijel

Telefoon:077 320 8383
Fax:
Email:info@alizonne.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Alizonne

Een eigenzinnige kliniek met een gezonde kijk op schoonheid

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door de arts mevrouw Claudia I.M. van der Lugt en haar team behandelingen worden uitgevoerd, welke niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.

De preventieve geneeskunde

In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve behandelplannen voor gewichtscorrectie, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen. Middels uitgebreide diagnostische testen worden persoonlijke lifestyle programma’s geschreven, gericht op gezond ouder worden.

De cosmetische geneeskunde

In cosmetische geneeskunde biedt de kliniek een zeer breed scala aan niet-chirurgische behandelingen. Voor contourverbetering beschikt de kliniek over technieken als ultrasound, radiofrequentie, huid/bindweefselstimulatie en injectie-lipolyse. Voor het verbeteren van het huidaspect (rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing) heeft Alizonne het meest uitgebreide assortiment moderne technieken van Nederland, zoals CO2-laser, Active Fx fractional CO2-laser, CAP Affirm fractional laser, diode laser, Nd-Yag-laser, de nieuwste generatie (flits)lichttherapie, LED-lichttherapie, Thermalipo/Thermaclinic radiofrequentie, Accent radio frequentie, microdermabrasie, mesotherapie, peeling, injectables, Botox, ultrasound therapie, endermologie en het gebruik van MBR cosmeceuticals (semi-medische huidverzorging).
In het verlengde van de cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een huidverzorgingsprogramma met de productlijnen van MBR (Medical Beauty Research) en Philoderm.

Dokter van der Lugt is een ervaren en geregistreerd arts. Zij is lid van vooraanstaande medische organisaties als de European Society for Laser Aesthetic Surgery, Netzwerk-Lipolyse, Anti-Aging Medical Society en Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, bovendien is zij voorzitter van de Dutch Aesthetic Laser Association. Een team van collega-artsen en professioneel opgeleide assistentes staat garant voor de goede verzorging, discretie en vertrouwelijke atmosfeer.

Onze prachtige locatie

De kliniek is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij in Meijel, op de grens van Brabant en Limburg. Gelegen midden in het prachtige Peellandschap biedt deze setting u volop rust, ruimte en privacy.

Kortom

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is een eigenzinnige kliniek met een gezonde kijk op schoonheid, waar u zich snel thuis voelt door een persoonlijke benadering binnen een sfeervolle entourage.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer