Medisch Centrum ‘t Gooi

default

Medisch Centrum ‘t Gooi

Olmenlaan 42
1404 DG Bussum

Telefoon: 035 69 22 822
Fax:035 69 22 459
Email:info@mcgooi.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Medisch Centrum ‘t Gooi

Welkom bij Medisch Centrum ‘t Gooi

Medisch Centrum ‘t Gooi is opgericht door Loek Habbema, dermatoloog en specialist op het gebied van de cosmetische geneeskunst. Dokter Loek Habbema is een autoriteit op het gebied van de cosmetische chirurgie, in het bijzonder de liposuctie.

Op dit moment wordt dokter Habbema bijgestaan door Hajo Bruining die zich als medisch specialist heeft toegelegd op een grote diversiteit aan cosmetische behandelingen.

Kwaliteit en optimale begeleiding van onze patiënten

Als Medisch Centrum ‘t Gooi staan we voor kwaliteit en optimale begeleiding van onze patiënten. We nemen altijd ruim de tijd voor u en geven u alle aandacht vòòr, tijdens èn na de behandeling. U kunt nooit teveel vragen stellen en u voelt zich al snel bij ons op uw gemak. Wij zijn er voor u!

Omdat wij optimale zorg willen leveren zijn onze specialisten goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de cosmetische zorg. Daartoe wordt vakliteratuur bijgehouden, worden regelmatig over de gehele wereld congressen bijgewoond en is er nauw contact met specialisten in binnen en buitenland voor wat betreft de gebieden waar wij ons op profileren. Wij zijn één van de weinige klinieken die ook onderzoek doen naar diverse behandelingsmethoden om deze met nòg hogere kwaliteit te kunnen leveren.

Informatiegesprek

Voor een probleem bestaan vaak meerder mogelijkheden van aanpak en behandeling. Wij bieden u een breed scala aan behandelingen aan en lichten u uitgebreid voor over alle aspecten die er bij deze behandeling komen kijken. In een uitgebreid informatiegesprek, wat zo’n drie kwartier duurt, wordt u een advies op maat gegeven.

Bij ons betaalt u een all-in prijs. Dat is dus inclusief alle controles (standaard controles en tussendoor zo vaak als nodig of gewenst). Bij Botox-behandelingen betaalt u een prijs inclusief een eventuele nabehandeling bij de vaste nacontrole.

Medisch Centrum ‘t Gooi is gemakkelijk bereikbaar via de A1 en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage die zich tegenover onze locatie bevindt.

Medisch Centrum ‘t Gooi is ZKN gecertificeerd
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer