Het Gooi Maatschap Plastische Chirurgie

hetgooi.nl.png

Het Gooi Maatschap Plastische Chirurgie

Van Riebeeckweg 212
1213 XZ Hilversum

Telefoon:035 - 6887538
Fax:
Email:info@plastischechirurgie-hetgooi.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Het Gooi Maatschap Plastische Chirurgie

Welkom bij Het Gooi Maatschap Plastische Chirurgie.

In Tergooiziekenhuizen en bij Van Linschoten Specialisten wordt de plastische chirurgie in volle breedte uitgeoefend. Plastische chirurgie is onder te verdelen in algemeen plastische chirurgie, reconstructieve chirurgie, handchirurgie en esthetische chirurgie.

De reconstructieve chirurgie

De reconstructieve chirurgie houdt zich bezig met herstel van weefseldefecten, die ontstaan zijn na bijvoorbeeld ongevallen en na verwijdering van kwaadaardige gezwellen.

De handchirurgie

De handchirurgie houdt zich bezig met alle aandoeningen van de hand, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Dupuytren en reuma. Ook letsels van pezen, zenuwen, botten en weke delen van de vingers vallen hieronder. Bij deze vorm van chirurgie staat het functieherstel op de voorgrond.

De esthetische chirurgie

De esthetische chirurgie omvat alle behandelingen die met vorm-verbetering te maken hebben. Hieronder vallen bijvoorbeeld de borstvergroting, buikwandcorrectie, sommige ooglidcorrecties, liposculptuur, laserbehandeling en rimpelbehandeling. Deze vorm van chirurgie wordt in het algemeen niet door ziektekostenverzekeraars vergoed. In Ziekenhuis Hilversum worden alle vormen van esthetische chirurgie uitgevoerd in de vertrouwde en veilige omgeving van het ziekenhuis.

Samenwerkingsverband

De maatschap plastische chirurgie Tergooiziekenhuizen heeft een samenwerking met het VU medisch centrum te Amsterdam in het opleiden van plastisch chirurgen. Om aan de opleidingseisen te voldoen wordt periodiek getoetst uit naam van de Medisch Specialisten Registratie Commissie. Betrokken zijn bij opleiding nodigt uit tot vernieuwing en wetenschappelijke toetsing van behandelmethoden.

De overige twee locaties van Maatschap Plastische Chirurgie het Gooi:

Blaricum

Rijksstraatweg 1, 1261 AN Blaricum
Tel: 035 – 6887538

Buitenpoli Weesp

Hugo de Grootlaan 30B, 1381 DE Weesp
Tel: 035 – 6887538
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer