Esthetisch Centrum Amsterdam

ec-amsterdam.jpg

Esthetisch Centrum Amsterdam

Jan van Goyenkade 1
1075 HN Amsterdam

Telefoon:020 - 664 32 23
Fax:
Email:info@esthetischcentrumamsterdam.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Esthetisch Centrum Amsterdam

Het Esthetisch Centrum Amsterdam heeft een jarenlange ervaring met alle mogelijkheden van de esthetische chirurgie. Tegenwoordig is esthetische chirurgie niet meer uitzonderlijk; er rust immers geen taboe meer op.

Tijdens een adviesconsult in ons centrum, waarvoor op korte termijn een afspraak kan worden gemaakt, wordt uitvoerig met u gesproken over de mogelijkheden die bij uw wensen aansluiten. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en biedt u de mogelijkheid kennis te maken met de kliniek zonder dat u de verplichting heeft meteen een bezoek te brengen aan de plastisch chirurg. In de kliniek is materiaal aanwezig waarmee u een duidelijke indruk zult krijgen van de te behalen resultaten. Tevens is er van alle operaties uitvoerige documentatie die u kunt meenemen.

Indien u heeft besloten een ingreep te laten uitvoeren kunt u op korte termijn worden geholpen. Er wordt door ons uitsluitend samengewerkt met chirurgen die lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

De operaties vinden plaats in Het Medisch Centrum Jan van Goyen, een zeer modern uitgeruste polikliniek met 3 operatiekamers. Aangezien er ook zwaardere medische ingrepen worden uitgevoerd beschikt het centrum over veel behandelingsapparatuur op de uitslaapkamer. Deze apparatuur is lang niet altijd nodig, maar geeft u de garantie dat ook bij zeldzaam voorkomende complicaties u in een kliniek bent die daarvoor volledig is toegerust. Een extra veilig gevoel.

Uiteraard staat de kliniek onder toezicht van de Inspectie voor de Volksgezondheid. Mocht een pre-operatief onderzoek nodig zijn, dan kan dat in de kliniek plaatsvinden. De kliniek beschikt over alle daarvoor benodigde apparatuur en specialisten.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer