EMC Kliniek

emc.jpg

EMC Kliniek

Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin

Telefoon:030 228 84 00
Fax:
Email:info@emckliniek.nl
Bezoek de website Email versturen

Over EMC Kliniek

Het Esthetisch Medisch Centrum in Bosch en Duin (EMC) heeft sinds de oprichting in 1995 een naam gevestigd. Het EMC is een gespecialiseerde kliniek voor esthetische (plastische) chirurgie. Met esthetische chirurgie bedoelen we ingrepen die gericht zijn op het verbeteren van uiterlijke kenmerken.

Verzekerde behandelingen in het EMC
Naast de esthetische chirurgie kunt u in het EMC ook terecht voor een aantal plastische ingrepen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Dit zijn ingrepen die ook in ziekenhuizen worden gedaan vanwege medische indicatie.

Wanneer esthetische chirurgie?
Esthetische chirurgie is vaak niet medisch noodzakelijk, maar wel van grote invloed op hoe iemand zich voelt. Alhoewel ieder mens zijn uiterlijke onvolkomenheden heeft, is dat lang niet altijd aanleiding er direct iets aan te laten doen. Maar soms zijn er toch zaken die men als storend ervaart. Het komt zelfs voor dat bepaalde onvolkomenheden een negatieve invloed hebben op het plezier in het leven. In veel gevallen loopt men daar lang mee door. En dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Met meestal eenvoudige behandelingen kunnen veel onregelmatigheden worden gecorrigeerd. EMC, een goede keuze!De kliniek is gevestigd in een monumentale villa in Bosch en Duin en beschikt over volledig uitgeruste en zeer moderne operatiekamers waarin vrijwel alle esthetische behandelingen kunnen worden uitgevoerd.
Bij het EMC bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen, is er bij het EMC vooral ook veel aandacht voor u. In een ontspannen sfeer krijgt u een persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de behandeling.

Onze cliënten noemen de volgende punten als kenmerkend voor het EMC:

• Geen wachtlijsten; u kunt direct terecht
• Persoonlijke benadering
• Uitstekende en objectieve informatievoorziening
• Uitgebreide voor- en nazorg
• Modernste handeltechnieken
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer