Cosmedic locatie Eindhoven

maxima.jpg

Cosmedic locatie Eindhoven

Ds. Th. Fliednerstraat 1
5631 BM Eindhoven

Telefoon:040 - 888 5622
Fax:
Email:info@cosmedic.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Cosmedic locatie Eindhoven

Niet voor de franje maar voor het resultaat

De maatschap Plastische Chirurgie Zuidoost-Brabant bestaat uit 9 erkende plastisch chirurgen waarvan 1 Chef de Kliniek en 5 arts-assistenten en is daarmee de grootste plastisch chirurgische praktijk van Nederland. De maatschap beschikt ook over een erkende opleiding tot plastisch chirurg. De groep is werkzaam in het Catharina Ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum te Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven, het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop en het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. Door deze organisatie kunnen wij praktisch alle plastisch chirurgische zorg aanbieden, van ingewikkelde behandelingen op Academisch niveau tot eenvoudige alledaagse ingrepen. Cosmedic is de privé-kliniek van de maatschap waar alle niet verzekerde zorg kan worden uitgevoerd.

Daarnaast hebben wij in alle bovengenoemde ziekenhuizen de mogelijkheid om een uitgebreid pakket van cosmetische zorg aan te bieden, zoals rimpelbehandelingen, buikwand correcties, liposculptuur, gelaatscorrecties, neuscorrecties, ooglidcorrecties, etc. Dit alles tegen acceptabele tarieven in de veilige en vertrouwde omgeving van een ziekenhuis waar alle kennis en kunde aanwezig is.
Door deze opzet is het ook mogelijk om, indien noodzakelijk mensen langer dan 24 uur op te nemen. Natuurlijk is er ook 24 uur per dag, 365 dagen per jaar plastisch chirurgische ondersteuning zodat u nooit bang hoeft te zijn dat er geen hulp is mocht er een keer iets tegen zitten.

Over de meest voorkomende behandelingen in onze kliniek kunt u in het kort iets lezen op deze site. Wilt u meer weten dan kunt u een afspraak maken met één van ons of een e-mail sturen.

Plastisch Chirurgen Zuidoost-Brabant

De overige locatie van Cosmedic zijn:

Geldrop

Sint Anna Ziekenhuis Geldrop

Bogardeind 2, 5664 EH Geldrop

Tel.: 040-2864040

Veldhoven

Maxima Medisch Centrum Veldhoven

De Run 4600, 5504 DB Veldhoven

Tel.: 040-8888590

Eindhoven

Catharinaziekenhuis Eindhoven

Michelangelolaan 2, 5623 EJ Eindhoven

Tel.: 040-2397120

Roermond

Laurentius Ziekenhuis Roermond

Mgr. Driessenstraat 6, 6043 CV Roermond

Tel.: 0475-382732
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer