Cosmea

mst_519423a_1015006b.jpg

Cosmea

Geerdinksweg 139-37
7555 DL Hengelo

Telefoon: 074- 290 50 41
Fax:
Email:info@cosmea.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Cosmea

De cosmetische kliniek in het ziekenhuis: veilig, betrouwbaar en zeker

Cosmea is een kliniek voor cosmetische chirurgie en plastische chirurgie. Wij verrichten behandelingen die uw lichaam corrigeert waar dat nodig is. Onze kliniek voor cosmetische en plastische chirurgie maakt gebruik van de faciliteiten van het ziekenhuis. Onze plastisch chirurgen helpen u deskundig en op betrouwbare wijze. Na uw behandeling herstelt u in onze ‘Cosmeakamers’, speciale eenpersoonskamers in het ziekenhuis.

De behandelingen, operaties en de poliklinische ingrepen vinden plaats in de operatiekamers van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente, locatie Oldenzaal. Wij maken daardoor gebruik van alle faciliteiten die een veilig ziekenhuis biedt.
Operaties in het ziekenhuis zijn betrouwbaar en veilig

Na de ingreep verblijft u, zolang als dit noodzakelijk is, in onze Cosmea-kamers in het ziekenhuis. De luxueuze kamers hebben een eigen badkamer en TV. Dag en nacht staat een verpleegkundige voor u klaar om u de maximale zorg te verlenen. Bovendien is 24 uur per dag en 7 dagen in de week een plastisch chirurg beschikbaar. Niet voor niets kunnen wij stellen dat onze zorg optimaal, veilig en betrouwbaar is.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer