Boerhaave Medisch Centrum

boerhave.jpg

Boerhaave Medisch Centrum

Johannes Vermeerstraat 31
1071 DL Amsterdam

Telefoon:0800-3334455 (gratis)
Fax:020-3050045
Email:receptie@boerhaave.nl
Bezoek de website Email versturen

Over Boerhaave Medisch Centrum

Waar komt de naam vandaan?

Boerhaave Medisch Centrum is vernoemd naar Hermanus Boerhaave, die in de zeventiende eeuw als arts en hoogleraar klinische geneeskunde in hoog aanzien stond. Veel mensen kennen de naam Boerhaave nog van de voormalige Boerhaave kliniek. Lees meer over de geschiedenis van de Boerhaave kliniek.
Wat kunt u van ons verwachten?

De hoogste kwaliteit zorg

U kunt bij ons terecht voor verzekerde zorg zoals neurologie en interne geneeskunde en voor niet verzekerde zorg zoals plastische chirurgie waar u zelf voor de zorg betaalt.

De specialisten en de medewerkers van Boerhaave Medisch Centrum zijn er op gericht om u persoonlijk, vriendelijk en zo direct mogelijk de medisch specialistische ondersteuning te geven die u nodig heeft.
Wat is onze visie?

Medisch Centrum Boerhaave stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en in onze voor- en onze nazorg. Door helder advies en duidelijke informatie vooraf en een goede begeleiding van onze patiënten tijdens en na de behandeling denken wij deze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het feit dat wij één van de grootste klinieken in Nederland zijn en al jarenlang ervaring hebben wil niet zeggen dat wij niet continu naar verbetering streven. Boerhaave Medisch Centrum wil namelijk de voorloper in de zorgsector blijven door ook in de toekomst te werken volgens de nieuwste medische inzichten en technieken.
Wat is onze missie?

U bent onze zorg

Van Boerhaave Medisch Centrum mogen patiënten altijd verwachten dat de patiënt centraal staat. Binnen de kliniek werken ervaren specialisten om zo specifiek en zo goed mogelijk de zorg te kunnen bieden waar de patiënt behoefte aan heeft.

Boerhaave Medisch Centrum garandeert zijn patiënten een goede, snelle en persoonlijke behandeling. Wij beloven u dat wij niet alleen bereikbaar maar ook betrokken zijn.
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer