ACCZ locatie Zevenaar

accz_logo.jpg

ACCZ locatie Zevenaar

Reissenakker 2
6903 ZJ Zevenaar

Telefoon:0316 343133
Fax:
Email:zevenaar@accz.nl
Bezoek de website Email versturen

Over ACCZ locatie Zevenaar

UNIEK CONCEPT: A KLINIEKEN, de hoogste kwaliteit en de laagste prijs

ACCZ maakt deel uit van A KLINIEKEN en brengt een volstrekt uniek concept: het is voor u nu mogelijk om de hoogste kwaliteit te verkrijgen tegen de laagste prijs. Maar hoe zit dat?

De hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd doordat er wordt gewerkt met de hoogste kwaliteit producten en het beste personeel. Door een goed doordachte bedrijfsstructuur hebben wij het mogelijk gemaakt om efficiënt te werken zonder enige concessie te doen aan die allerhoogste kwaliteit. Deze efficiëntie levert besparingen op, die het weer mogelijk maken om de laagste prijzen te hanteren. Waarom zou u dit niet willen ervaren?

Echte specialisten

Alle mensen die werken voor onze organisatie zijn specialisten op hun gebied. Alle artsen in onze organisatie zijn ervaren en meesterlijk goed in hetgeen ze uitvoeren. Alle behandelingen worden alleen door plastisch chirurgen / medisch specialisten uitgevoerd. Alle medisch specialisten zijn geregistreerde medische specialisten. Alle plastisch chirurgen zijn geregistreerde plastisch chirurgen, en worden regelmatig gevisiteerd door de wetenschappelijke beroepsvereniging van plastisch chirurgen (NVPC) en zijn lid van de NVPC en NVEPC.

Als cliënt centraal door de meest uitgebreide voorlichting

In de plastische chirurgie dient u als cliënt met uw (hulp-) vraag centraal te staan. Een van onze filosofieën is: u staat centraal, alleen dan wanneer wij u zo goed mogelijk weten te informeren wat er mogelijk is of juist niet mogelijk is, wat reëel is of wat juist te veel risico op complicaties zal geven. Pas nadat u de meest uitgebreide voorlichting als mogelijk heeft gehad, kunt u samen met uw specialist de juiste afweging in wat voor u het beste is!
Totaalconcept door totaalaanbod

Wij zijn een kliniek-organisatie die u het totaalconcept kan bieden. Wat houdt dit in?
U kunt bij ons terecht voor alle cosmetische / esthetische plastisch chirurgische procedures, gezichtsverjonging, contourcorrecties en schoonheidsbehandelingen.
Juiste zorg op het hoogste niveau

Wanneer u kiest voor een behandeling bij ACCZ, bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen, is er bij ACCZ vooral ook veel aandacht voor u. In een ontspannen sfeer krijgt u een persoonlijke begeleiding. Dit zult u ervaren tijdens het eerste consult maar ook voor, tijdens en na een eventuele behandeling.

Enkele voorbeelden ter illustratie van wat wij onder “de juiste zorg op het hoogste niveau”, verstaan:

De specialist in liposculpture en vetbehandelingen. Een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen is liposculpture. Een vorm van liposuctie (vet wegzuigen) op een elegante maar doeltreffende manier. Een goede liposculpture behandeling is een kunst. Wij hebben een top-specialist in liposculpture met al meer dan twintig jaar ervaring.

De overige twee locatie van ACCZ klinieken vindt u in:

Utrecht

Biltstraat 397-423, 3572 AV UTRECHT

utrecht@accz.nl, 0900-2376334

Haren

Raadhuisplein 23, 9751 AP HAREN

haren@accz.nl, 0900-2376334
Aanmelden - Adverteren - Disclaimer